Fishes Bonaire

Drink, eet, vis, herhaal...

Welkom bij It Rains Fishes.

Dit compleet gerenoveerde restaurant biedt geweldige diner ervaringen langs de waterkant van dit adembenemende tropisch paradijsje in Caribisch Nederland.

Verse vismarktt

Voor It Rains Fishes liggen enkele vissersboten. Bijna dagelijks vertrekken zij in de vroege ochtend om te gaan vissen. Direct na terugkomst wordt de vangst voor het restaurant schoongemaakt. Afhankelijk van de dagelijkse vangst, kunnen veel van deze vissen op onze menukaart gevonden worden. Verse vis wordt ook ingevlogen vanuit landen als Nederland, Amerika en Canada.

Dagelijks kunt u verse vis uitkiezen van ons standaardmenu. Op Woensdag bieden wij een special met vis uit Nederland, getoond op ons buitenbuffet. Op donderdagen hebben wij een "vismarkt", waar u meer dan 10 lokale en internationale vis- en zeevruchtensoorten kunt zien, proeven en eten. Ook dit vind u op ons buitenbuffet. Hier kunt u ook uw eigen vis- en zeevruchtenmaaltijd samenstellen, wat dan door onze keuken voor u klaargemaakt wordt.

Als u verse vis en zeevruchten mee naar huis wilt nemen om zelf thuis te koken, dan kan dat ook. Neem een kijkje in de dagelijkse vismarkt. Ons personeel helpt u graag met uitleg over de diverse soorten vis en zeevruchten.

Neem een kijkje

Met deze website proberen we u een beeld te geven van wat u bij ons te wachten staat, Neem even een kijkje in ons ons menu. Wij maken uw maaltijd heerlijk en creatief, bekijk de geschiedenis van It Rains Fishes en boek een reservering via het contactformulier. Wilt u een topkwaliteit diner op een willekeurige locatie of bij u thuis? Vraag naar onze cateringmogelijkheden!