Tel. (+599) 717 8780 / 717 2205


 

It Rains Fishes
Welkom bij It Rains Fishes. Dit compleet gerenoveerde restaurant biedt geweldige diner ervaringen langs de waterkant van dit adembenemende tropisch paradijsje in Caribisch Nederland.

Verse vismarkt
Voor It Rains Fishes liggen enkele vissersboten. Bijna dagelijks vertrekken zij in de vroege ochtend om te gaan vissen. Direct na terugkomst wordt de vangst voor het restaurant schoongemaakt. Afhankelijk van de dagelijkse vangst, kunnen veel van deze vissen op onze menukaart gevonden worden. Verse vis wordt ook ingevlogen vanuit landen als Nederland, Amerika en Canada.

Dagelijks kunt u verse vis uitkiezen van ons standaard menu. Op Woensdag bieden wij een special met vis uit Nederland, getoond op ons buiten buffet. Op Donderdagen hebben wij een "vismarkt", waar u meer dan 10 lokale- en internationale vis- en zeevruchtensoorten kunt zien, proeven en eten. Ook dit vind u op ons buiten buffet. Hier kunt u ook uw eigen vis- en zeevruchten maaltijd samenstellen, wat dan door onze keuken voor u klaargemaakt wordt.

Als u verse vis en zeevruchten mee naar huis wilt nemen om zelf thuis te koken, dan kan dat ook. Neem een kijkje in de dagelijkse vismarkt. Ons personeel helpt u graag met uitleg over de diverse soorten vis en zeevruchten.

Neem een kijkje
Met deze website proberen we u een beeld te geven van wat u bij ons te wachten staat, Neem even een kijkje in ons menu. Wij maken uw maaltijd heerlijk en creatief, neem een kijkje bij onze maaltijd foto's om en beeld te vormen van uw diner! Lees over de geschiedenis van het restaurant en boek een reservering online. Wilt u een top kwaliteit diner op een willekeurige locatie of bij u thuis? Vraag naar onze catering mogelijkheden
!

 

 Lees onze reviews op Tripadvisor of schrijf
zelf over uw ervaring bij ons.VIS IS GEZOND


Vis is een onderdeel van een gezonde maaltijd. Vetzuren in vis zijn goed voor uw hart en bloedvaten. Daarom geldt het advies om minimaal twee keer per week vis te eten, waarvan minstens een keer de olierijke soorten, zoals zalm, tonijn en makreel. Vergeleken bij vlees bevat vis meer onverzadigde vetten. De samenstelling varieert per vis. Een deel van de onverzadigde vetten bevat de vetzuren DHA en EPA. Het eten van vis is belangrijk vanwege deze vetzuren. Er is een sterk bewijs dat het eten van deze DHA/EPA, zoals aanwezig in vis, extra bescherming biedt tegen hart- en vaatziekten.

Verse vis wordt bewaard tegen het vriespunt. Het is aangeraden om de vis dezelfde dag tot de volgende dag te eten. U kunt de vis het best bewaren door in folie te wikkelen en te bedekken met ijsblokjes.

Restaurant It Rains Fishes is van maandag-zaterdag non-stop open, van 12:00uur tot 22:00uur. 's Zondags gesloten.
Wij accepteren US $, €, Antilliaanse guldens en alle credit cards